miercuri, 23 aprilie 2008

Concurs ECO STEPS


Informaţii generale:
Proiectul ECO STEPS vă invită să participaţi la un concurs de fotografie pe tema ecologiei. Concurenţii sunt rugaţi să formuleze o temă care să se încadreze în spectrul larg al problematicii mediului.

Profilul participanţilor:
Participanţii pot fi fotografi amatori sau studenţi la secţia fotografie, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani. Lucrările vor fi jurizate separat, în funcţie de categoria în care se încadrează participantul.

Exigenţe de participare:
Fiecare participant este invitat să trimită, accesând site-ul www.ecostepsproject.info, maximum 3 (trei) fotografii color, alb negru sau sepia. Una dintre acestea va fi selectată pentru a intra în concurs.

Fotografiile vor fi trimise în format digital - JPG de calitate maximă, sau TIF cu compresie LZW – dimensiunea dorită a imaginii este de 2480 x 3500 pixeli – corespunzătoare aparatelor de 8-10 Mpx.

Fişierul din upload va indica în mod obligatoriu numele fotografiei care trebuie să reflecte tema aleasă. Se vor accepta doar fotografiile care vor fi însoţite de toate informaţiile solicitate pe site. În cazul în care participantul are dificultăţi în a da upload fotografiei, este rugat să trimită fotografiile ca ataşament la ecosteps.project@gmail.com.
Înainte de a trimite fotografia, fiecare participant trebuie să confirme că a luat la cunoştinţă prezentul regulament şi că este de acord cu condiţiile de participare.

În cazul nerespectării exigenţelor menţionate anterior, sau în cazul furnizării de informaţii false, participantul poate fi eliminat din concurs, fără dreptul de a contesta decizia organizatorilor.

Data limită:
Data până la care trebuie trimise fotografiile este 30 aprilie 2008, ora 24.
mai multe detalii pe ecostepsproject.info

Niciun comentariu: