luni, 21 aprilie 2008

Concurs DigiPhoto 2008


DigiPhoto este cel mai mare concurs naţional de fotografie digitală din Romania, aflat anul acesta la a IV-a editie, concursul este organizat de Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni.

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
La DigiPhoto pot participa atât amatori, cât şi fotografi profesionişti. Pentru a participa, tot ce trebuie să faceţi este să vizitaţi situl DigiPhoto de la adresa http://www.digiphoto.asii.ro/ şi să uploadaţi fotografiile voastre, în una din galeriile ce corespunde unei categorii, maxim 3 fotografii pe categorie, până pe data de 27 aprilie 2008 ( ora 23:59 ). Pozele vor fi luate în considerare numai după ce participantul işi va completa în prealabil datele personale la adresa: http://www.digiphoto.asii.ro/user/EditProfile.aspx

Fotografiile trebuie să corespundă cerinţelor unei categorii şi să respecte strict tema de concurs:
în primele 3 categorii, se vor încadra fotografiile color sau bitonale (alb-negru) pe temele “De ce exist?”, “Un nou început” şi “Ştiinţă şi suflet”.


Pozele înscrise pe site trebuie să fie cele originale, păstrând caracteristicile EXIF. Se pot aplica modificari de baza (brightness/contrast, levels, unsharp, curves, etc.) asupra imaginilor participante în aceste 3 categorii atât timp cât aspectul nu se depărteaza mult faţă de imaginea iniţială. De asemenea fotografiile trebuie să aiba o calitate de minim 3 Megapixeli. Fotografiile care nu vor satisface această cerinţă nu vor fi acceptate în concurs.


Mai multe detalii pe DigiPhoto

Niciun comentariu: